Interpreți din zece țări vor cânta la Cerbul de Aur

0

Doisprezece interpreţi din Georgia, Letonia, Italia, România, Republica Moldova, Australia, Cipru, Armenia, Lituania şi Austria au fost selectaţi pentru a participa la concursul din cadrul festivalului Cerbul de Aur 2019.

Ei vor urca pe scena din Braşov, joi şi vineri, 22 şi 23 august, urmând ca sâmbătă, 24 august, în seara de gală, să fie anunţat câştigătorul celei de-a 19-a ediţii a concursului.Concurenţii vor interpreta, alături de o piesă din repertoriul propriu, şi o melodie românească. O listă cu 25 de piese a fost anunţată de organizatori. Între acestea se numără „Un actor grăbit” (Bogdan Cristinoiu), „Fată dragă, nu fi tristă” (Şerban Georgescu), „Bună seara, iubite” (Adrian Enescu), „Cât de frumoasă eşti” (Andrei Tudor), „Vara nu dorm (Ştefan Mihalache, Răzvan Costache)”, „Mă ucide ea” (Mihail Sandu, Sergiu Socaciu), „Perfect fara tine” (Teodor Chirilă,Toma Eugen Caminschi) şi „Apa” (Loredana Groza).Ei vor fi acompaniaţi de Big Band-ul Radio România şi Orchestra Operei din Braşov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor.

Interpreţii vor concura pentru premii în valoare de 55.000 de euro.Festivalul, ajuns la a 19-a ediţie, se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări ale genului. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Citește și: Consumul zilnic de băuturi dulci poate favoriza apariția cancerului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele