Grindeanu prezintă dovezi că primarul Tudorache a fost furat în alegeri

0

Premierul OUG13, adus de Dragnea în fruntea Guvernului, Sorin Grindeanu are și el dovezi care ar arăta că primarul Tudorache a fost furat în alegeri. Grindeanu, acum aflat în conducerea PSD, a postat pe Facebook un mesaj în care susţine că are dovada că Partidul Social Democrat a fost furat la centralizarea voturilor în Sectorul 1.

 

”Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul. În 2020, în secţia de votare nr. 156 din Sectorul 1 al Capitalei, Partidul România Mare a 144 de voturi, iar Dan Tudorache doar 11. După ce Biroul Electoral de Sector a dispus renumărarea voturilor de la această secţie s-a constatat că Partidul România Mare avea de fapt doar…. 2 voturi. Iar Dan Tudorache… 266!”, a scris Grindeanu alături de două fotografii cu buletine de vot.

Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, devine vocal în PSD și-și amenință colegii

PSD cere renumărarea voturilor obţinute la Sectorul 1 şi insistă că Dan Tudorache este învingătorul, nu Clotilde Armand, iar USR refuză vehement această variantă.

Biroul Electoral Central va stabili, miercuri, dacă se vor renumăra voturile sau dacă va fi declarat un câştigător şi cine va fi acesta.

Poliţia continuă ancheta pentru falsificarea de documente electorale, după ce USR a sesizat că un individ ar fi plecat cu un teanc de procese verbale.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele