Fiul Vioricăi Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi

0

Cât timp mama sa era europarlamentar și tatăl șef prin Petrom, fiul premierului Dăncilă, Victor, era angajat la Petrom. După ce Viorica Vasilica Dăncilă a devenit prim-ministru, Victor a ajuns consilier de demnitar la Curtea de Conturi.

Victor-Florin Dăncilă este “consilier – cabinet demnitar”, conform conform declarației de avere (postate doar pe site-ul Curții de Conturi, nu și pe cel al ANI).

De asemenea, conform tabelului care conține declarațiile de avere ale angajaților Curții, Dăncilă ar fi consilier la cabinetul unuia din cei doi vicepreședinți ai Autorității de Audit.

Iar cei doi sunt Ilie Sârbu și Florin Tunaru.

Cel mai probabil, juniorul Dăncilă este consilier al lui Tunaru, un teleormănean care a mai fost prezent și în conducerea ANAF pe mâna lui Liviu Dragnea.

La Curte, simultan cu mama la Guvern

Nu doar declarația de avere confirmă că Victor Dăncilă ia bani de la Curtea de Conturi, ci și un răspuns oficial trimis de către instituție publicației “Puterea”: “În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”. (sursa)

Soția lui Victor Dăncilă era (cel puțin până anul trecut) angajată la Primăria Sectorului 5.

Citește și Viorica Dăncilă rezolvă problema inundațiilor printr-un sistem de irigații

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele