Firea și Băse sar la gâtul lui Nicușor Dan, lider în sondaje pentru București

0

Detașat în sondajele pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan s-a ales cu o înregistrare livrată către public de Dana Budeanu în care are o discuție cu un om de afaceri.

Vezi aici mai multe detalii despre începutul ”poveștii”.

După apariția înregistrării, PSD, prin Șeful Ciolacu, a ieșit la atac, au urmat, printre alții doamna Firea, dar și contracandidatul de la PMP, Traian Băsescu.

Fostul Președinte se gândește la nepot

Fostul președinte să drept și judecă, Spune că într-un caz similar nepotul său a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru promisiune de trafic de influenţă.

”Eu vă spun un lucru simplu. Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare. Pentru promisiune de trafic de infleunţă. Aici discutăm de trafic de influenţa direct. Deci asta e părerea mea”, a declarat Traian Băsescu, candidat al PMP la Primăria Capitalei.

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv, în februarie 2018, la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

Firea e spirituală, glumește

Actualul primar a evitat cât a putut un duel TV cu Nicușor Dan, chiar dacă, spune dumneaei, televiziunea îi e prietenă. De parcă nu ar trebui să spui, nu să ”joci” într-un duel electoral la TV.

Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare! In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala! De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite  vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Nicușor Dan vrea dezbateri TV cu Firea

Nicuşor Dan a anunţat că a accepta invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus pe 23 septembrie.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei asperă ca primarul general să accepte invitaţia, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere.

Vezi ce purificator se potrivește casei tale

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele