Firea și PSD în țin departe de Primăria Capitalei pe Nicușor Dan

0

Firea și PSD în țin departe de Primăria Capitalei pe Nicușor Dan. Primarul general ales, Nicuşor Dan, a declarat joi că preluarea mandatului său va mai fi întârziată cel puţin o săptămână, din cauza a 52 de cereri de apel depuse de către consilieri PSD şi “apropiaţi ai acestora”.

 

Firea și PSD-iștii fac aceste gesturi în dezinteres total față de bucureștenii care au nevoie de un primar și de un consiliu cu putere de decizie pentru a trece cu hotărâre și fermitate peste problemele care deja au apărut la furnizarea cu agent termic (apă caldă), la traficul greoi din întreaga capitală sau la gestionarea pandemiei.

În replică, după soluționarea acestor cereri de apel, solicitanții acestora ar trebui chemați în judecată chiar de către Primar și consilierii opoziție, iar temeiul unei astfel de acțiuni fiind tocmai întârzierile create, toate în defavoarea bucureștenilor. 

Firea apără candidaturile lui Rafila și Streinu-Cercel

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute în faţa sediului Primăriei Capitalei, Nicuşor Dan a precizat că este vorba despre “şicane penibile” ale PSD prin care se încearcă întârzierea preluării mandatului.

Nicuşor Dan a menţionat că în cererile de apel sunt invocate “motive ridicole”, inclusiv frauda electorală şi că acestea preiau pasaje “copy paste”, chiar şi cu greşeli de ortografie.

El a adăugat că, în urmă cu patru ani, Gabriela Firea şi-a preluat mandatul după 17 zile, dar că în cazul său acest lucru s-ar putea întâmpla după 31 – 32 de zile de la alegeri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele