Firea și-a prezentat echipa de foști sportivi cu care “joacă” pentru Primăria Capitalei

Printre sportivi, politicianul de cursă lungă Petre Roman

0

Nu este fake news, Firea l-a pus în cap de listă pentru Consiliul General al Municipiului București pe fostul premier Petre Roman.

 

Actualul primar crede ca la Primărie e ca în sport, așa că o parte dintre candidații PSD pentru Consiliul General al Capitalei sunt: fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, fosta canotoare Elisabeta Lipă și fostul antrenor de fotbal Cornel Dinu.

„M-am gândit ca propunerile noastre pentru bucureșteni să fie oameni pe care bucureșenii îi apreciază pentru ceea ce au făcut în întreaga lor carieră, viață. Venim cu o listă de profesioniști în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala și le pasă de soarta bucureștenilor.

Petre Roman, prim-ministru în anii 1990 și 1991, deschide lista de consilieri generali.

Veți observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni de fair-play. De ce? Pentru că administrația este exact ca sportul. Nu contează interese, politicianisme, ci contează doar performanța. Practic, dacă în administrație nu ai rezultate, este exact ca în sport. Nu poți să vii să arăți publicului rezultate muncii tale, antrenamentelor tale anterioare.

Îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală, o capitală a celor care iubesc arta. Nu sunt deloc de acord cu cei care spun că trebuie să închidem teatre.

Pe lista noastră sunt cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori”, a declarat Gabriela Firea.

Petre Roman a afirmat: “Susțineam un nou mandat pentru Gabriela Firea, pentru primarul general. Acum nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ ce se întâmplă și să dau sfaturi. M-am decis să intru și să fac ceva pentru bucureșteni. Sunt bucureștean get-beget, m-am născut în București, școala elementară, gimnaziu, liceu, universitate. Am devenit cadru didactic la Universitatea Politehnica, am muncit ca profesor 45 de ani în București. E vorba și de meseria mea, cea de profesor, de om de știință în domeniul fizicii, apelor și atmosferei. Știu ce este urbanism, ce e de făcut în ce privește urbanismul din București. Împreună cu dânsa, în 1996, lucram la Partidul Democrat. Am avut niște alegeri foarte frumoase, am câștigat. Era purtătorul de cuvânt al PD, prin urmare suntem vechi camarazi”.

Dumitru Dragomir a declarat: “Eu am venit alături de dumneavoastră că știu sigur că veți câștiga. Mie nu-mi place să pierd. Cred că nu m-ați luat de la sport. M-ați luat de la faptul că fac cel mai frumos bloc din Capitală la această oră. Știu cu ce se mănâncă și aceste alegeri, fiindcă de 30 de ani sunt numai în alegeri, exceptând ultimii 4 ani”.

Pe lista de candidați PSD pentru funcțiile de consilieri ai Primăriei București se mai află fostul fotbalist Daniel Pancu și regizorul Sorin Ilieșiu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele