Firea și-a împuținat companiile municipale

0

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat reducerea numărului companiilor municipale, prin reorganizarea activităţii celor 21 de companii.

 

Primarul general Gabriela Firea a precizat că nu este vorba despre o renunţare la ideea de a avea companii municipale, ci de a reduce cheltuielile, având în vedere contextul economic generat de pandemia de coronavirus.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, vineri, reducerea numărului companiilor municipale. ”Din cele 21 de companii înfiinţate de către Primăria Capitalei, prin fuziune şi absorbţie, vom rămâne cu 13, deoarece este nevoie ca după această perioadă de pandemie să restrângem cheltuielile, că mai restrângem din activităţile care nu sunt esenţiale. (…) Nu renunţăm la acele domenii de activitate în totalitate, dar ele se vor regăsi ca departamente sau divizii în cadrul companiilor care vor absorbi activitatea celorlalte. Nu este o renunţare la ideea de a înfiinţa companii municipale şi o reducere a acestora, având în vedere contextul economic şi social care va deriva în urma pandemiei de coronavirus”, a declarat Gariela Firea.

Consilierii USR şi PNL au votat împotrivă.

 

Citește și: EURO 2020 – Burleanu vrea mai multe meciuri la București

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele