Firea insistă că a fost furată

0

Gabriela Firea susţine că parcursul său politic a fost “deviat” de ceea ce a numit un “furt masiv” la scrutinul din 27 septembrie.

 

Ea avansează ideea conform căreia softul folosit la alegeri să fie analizat de un expert independent, susţinând că, dacă s-ar face acest lucru, s-ar ajunge la anularea alegerilor.

“În ciuda furtului masiv, diferenţa nu este foarte mare între mine şi cel care teoretic, cel puţin, a câştigat. Dar cred că cetăţenii trebuie să ştie adevărul, chiar dacă parcursul meu a fost deviat de furtul care s-a înregistrat la urne în municipiul Bucureşti şi probabil şi în alte locuri din ţară, dar lumea s-a temut să mai vorbească.

De acea, din respect faţă de români, din respect pentru bucureşteni, trebuie să se afle adevărul, să vedem dacă el va fi consfinţit şi de către instituţiile statului, dacă nu, totdeauna va rămâne o pată pentru ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Ne vin din ce în ce mai multe informaţii, nu doar de la Sector 1, ci şi de la alte sectoare, am verificat copiile proceselor verbale de la toate secţiile din municipiul Bucureşti după noaptea alegerilor, sunt foarte multe erori semnalate, procese verbale semnate în alb, care au fost completate ulterior de către şefii secţiilor membri PNL; de asemenea procese verbale modificate, au fost iniţial scrise cu pixul şi apoi modificate cu carioca”, a afirmat Gabriela Firea.

Românii au consumat mai mult mobilier ”fabricat în România” în pandemie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele