Firea îl contrează pe Nicușor Dan

0

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, respinge toate acuzaţiile pe care i le-a adus Nicuşor Dan.

 

”Acuzaţiile formulate azi de Nicuşor Dan, că nu îşi poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestaţii în instanţă sunt de o ipocrizie incredibilă, având în vedere renumele de «procesoman» si «contestatar de serviciu» pe care le-a dobândit în urma nenumăratelor atacuri în justiţie prin care a blocat mii de proiecte ale administraţiei bucureştene.

În loc să se plângă de faptul că e contestat în instanţă, exact aşa cum i-a contestat el pe alţii ani de zile, Nicuşor Dan ar trebui să îşi rezolve starea de incompatibilitate şi de duplicitate, în dubla calitate pe care o are acum, în procesele pe care le-a intentat Primăriei Municipiului Bucureşti. Ar trebui să înţeleagă un lucru simplu: nu poţi sā şi acuzi, şi sā si aperi Primăria Capitalei în acelaşi proces”, a scris, joi, Firea pe . Facebook.

Primarul în funcţie al Capitalei s-a referit şi la declaraţiile pe care Nicuşor Dan le-a făcut despre sistemul de termoficare. ”Dacă ar şti sā analizeze corect documentele Primăriei, ar constata că în ultimii 4 ani, în Capitală s-au schimbat aproximativ 270 de Km din reţeaua de termoficare, adică echivalentul distanţei dintre Bucureşti şi Sibiu – în orice caz cu mult mai mult decât cei 680 de metri la care s-a referit în declaraţia sa şi care reprezentau, de fapt, un singur segment de reţea, la care s-a lucrat doar într-unul dintre şantierele de reabilitare a reţelei de termoficare. Cifra citată de Nicuşor Dan provine dintr-o raportare din Planului Integrat de Calitate a Aerului (PICA), însă neînţelegând exact semnificaţia acelui document, s-a pripit să tragă concluzia că doar atât s-ar făcut în ultimii 4 ani. În realitate, se poate proba cu documente că, în ultimii 4 ani, în reţeaua de termoficare a Capitalei, s-a înlocuit cea mai mare cantitate de ţeavă din ultimele 3 decenii” susţine Firea.

Aceasta îl acuză pe Nicuşor Dan de incompetenţă.

Coronavirus: cel mai mare număr de decese în țara noastră – 98 în 24 de ore

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele