Firea își apără lista de consilieri după ce Ciolacu i-a ”concediat” pe Dragomir și pe Petre Roman

0

Firea își apără lista de consilieri după ce Ciolacu i-a ”concediat”, printre alții, pe Dragomir și pe Petre Roman. Toate listele de candidaţi pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid. Nu se poate vorbi decât “în aceşti termeni”, a declarat, vineri, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

 

“Toate listele conţin persoane care au semnat o adeziune pentru formaţiunea respectivă. Deci nu putem să vorbim decât în aceşti termeni. Dacă ni se va solicita acest lucru (eliminarea de pe listă – n.r.), vom discuta la momentul potrivit, până acum nu s-a solicitat, în ciuda ştirilor pe surse pe care le văd prin ziare. Dar, m-am obişnuit cu ştiri pe surse care nu se confirmă în realitate”, a afirmat Firea, la sediul central al PSD, înaintea unei şedinţe a conducerii partidului cu organizația București.

Casoteca.ro/magazin/

Întrebată dacă Mitică Dragomir respectă criteriile de integritate ale partidului, ea a susţinut că la momentul includerii acestuia pe lista de consilieri municipali “nu a făcut nimeni niciun comentariu” şi a adăugat că trebuie văzut dacă există o excludere, pentru că el “a semnat o adeziune, fiindcă altfel nu putea fi pe listă”.

Firea nu spune însă cum a ajuns domnia sa la concluzia că oameni ca Dragomir, Roman sau Dinu ar fi utili în aceste funcții.

Surse din jurul PSD susțin că Marcel Ciolacu a lăsat-o pe Firea să își întocmească singură această listă. Odată cu pierderea alegerilor în București, președintele PSD, împreună cu vicepreședinții partidului, au pus stăpânire pe filiala bucureșteană.

Nicușor Dan cere voturile anti-Firea de la fanii lui Băsescu

“La momentul respectiv nimeni nu a făcut niciun comentariu legat de acest subiect. Dacă se va face o astfel de discuţie, bineînţeles că vom analiza şi vom lua toate măsurile. Colegii de la PSD Bucureşti fireşte că au cunoscut-o (lista – n.r.), iar de la conducerea centrală noi am primit, şi mi se are şi normal să fie aşa şi aplaud acest lucru că nu mai e ca pe timpuri să se impună totul de la conducerea naţională, (…) posibilitatea să decidem asupra consilierilor în forurile statutare de la Municipiul Bucureşti”, a precizat Firea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele