Elena Băsescu vrea să reintre în politică

0

Fostul europarlamentar Elena Băsescu va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

 

La Bucureşti lista PMP la Camera Deputaţilor este deschisă de liderul partidului Eugen Tomac, iar la Senat de către Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe şi ex consilier prezidenţial al fostului şef al statului Traian Băsescu. Cap de listă la Timişoara este Mihail Neamţu, iar cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj, a mai anunţat Tomac.

„Mă bucur că partidul a validat lista celor care vor deschide lista la Bucureşti. La Senat va fi domnul ministru Cristian Diaconescu cap de listă în Bucureşti, eu împreună cu colega Ioana Constantin şi preşedintele de Bucureşti Sebastian Moise vom pe lista de la Camera Deputaţilor. Colegul Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Timişoara, colegul senator Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Cluj. La Senat, cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj. La Suceava, domnul viceprimar Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Neamţ va deschide lista domnul Gavrilescu la Camera Deputaţilor, la Senat domnul primar Dragoş Chitic. La Iaşi, unul dintre cei mai activi parlamentari români, domnul Petru Movilă”, a declarat Eugen Tomac joi într-o conferinţă de presă la sediul PMP.

USR insistă cu inițiativa “Fără penali în funcţii publice”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele