Echipa Universităţii ”Ştefan cel Mare” din Suceava este câştigătoarea competiţiei Energy Challenge 2019

0

E.ON România împreună cu instituţiile partenere au organizat a V-a ediţie a Energy Challenge, competiţie de proiecte din domeniul energiei aflată în acest an sub semnul unor teme de mare actualitate: Eficienţă Energetică&Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital&Smart şi Produse/Servicii Clienţi.

Team Atlas de la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava, echipa câştigătoare a Energy Challenge 2019, şi-a adjudecat premiul în valoare de 3.000 de euro. Cotat cel mai bine de juriul format din specialişti din domeniul energiei, Project Flora este un sistem de control al irigaţiilor pentru grădini şi sere, folosind un sistem de senzori conectaţi la un microcomputer ce permite vizualizarea şi controlul grădinii în timp real.

Află care sunt următoarele clasate pe News4IT.

În marea finală de la Tîrgu Mureş au participat 7 echipe de la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava, UMFST Tîrgu Mureş, Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca şi Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele