Donald Trump, testat negativ cu covid-19

0

Donald Trump a fost testat negativ cu covid-19 – cu teste rapide – şi nu mai este contagios, a anunţat medicul Casei Albe.

 

Într-un comunicat difuzat de Casa Albă, Sean Conley a anunţat luni că Donald Trump a fost testat negativ timp de mai multe zile consecutiv, cu un test rapid de depistare BinaxNOW, dezvoltat de laboratorul Abbott.

Aceste teste şi alte date clinice arată ”absenţa replicării virale detectabile”, a precizat el.În acest comunicat confuz, doctorul Sean Conley a anunţat că Trump a fost testat cu acest test – puţin sensibil – şi nu cu un test standard, folosit de sute de mii de americani, ceea ce sugerează că ar putea fi în continuare ”pozitiv” cu aceste teste, denumite ”PCR”.

”Răspunzând întrebării dumneavoastră despre testele cele mai recente teste covid-19 ale preşedintelui, pot să vă informez că a fost testat negativ timp de mai multe zile, cu testul Abbott BinaxNOW”, a anunţat Sean Conley în comunicatul Casei Albe.Aceste teste, denumite antigenice, sunt mai puţin sensibile decât testele moleculare tradiţionale (PCR).

Patru candidaţi pentru şefia ANCOM

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele