Dispariție în Prahova anunțată la poliție

0

Dispariție în Prahova anunțată la poliție. Marina – Cristina Drăghiceanu, tânăra în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută, sâmbătă dimineață, cel care a reclamat acest lucru fiind chiar cumnatul acesteia.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați, sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.30, de un bărbat din comuna Ariceștii Rahtivani cu privire la faptul că, numita Drăghiceanu Marina – Cristina, cumnata sa, a plecat în mod voluntar de acasă în dimineața zilei de 17 octombrie a.c. și nu a revenit la domiciliu.

Tânăra are înălțime de aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 80 kg, constituție corpolentă, păr blond lung, ochi căprui. La nivelul antebrațului drept prezintă un tatuaj cu înscrisurile Gary Elena Alina Darius.

Efecte benefice ale coronavirus: Poluarea în București aproape a dispărut, aer ca în vârf de munte

„La momentul plecării era îmbrăcată cu bluză cu mânecă lungă de culoare gri, colanți de culoare gri, adidași de culoare albastru”, a anunțat IJP Prahova.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Vezi cum arată un purificator portabil anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele