Daniel Stăncescu, CEO AdePlast: „Până în prezent nu a fost necesar să întrerupem activitatea. Respectăm regulile impuse de autorități”

0

Fabricile AdePlast funcționează în parametri normali, activitatea acestora nefiind afectată de situația generată de epidemia de coronavirus, au transmis, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții producătorului român de materiale de construcţii.

 

Astfel, compania își informează partenerii și clienții că actualul context a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale sale, având grijă să monitorizeze atent situația.

Societatea mai transmite că, până în prezent, nu a fost necesară întreruperea activității, însă dacă se vor impune schimbări, acestea vor fi anunțate.

În acest context, Daniel Stăncescu, CEO al AdePlast, a declarat: „Până în prezent nu a fost necesar să întrerupem activitatea. Angajații noștri au fost informați și instruiți pentru a respecta întocmai regulile impuse de autorități, normele de igienă și celelalte măsuri de prevenție care se impun în scopul limitării răspândirii virusului COVID-19. Activitatea din fabricile noastre se desfășoară în condiții optime, livrările se fac fără întârziere, iar accesul vizitatorilor în unitățile de producție este atent monitorizat în sensul respectării normelor impuse de Guvern, în astfel de condiții. Cu toate acestea, evoluția pandemiei este, din păcate, una destul de dinamică și, în cazul în care, totuși, vor apărea schimbări, ca urmare a măsurilor impuse de autorități, ori prin prisma schimbărilor apărute în piață, vom anunța în timp util”.

AdePlast este unul dintre liderii pieței locale de profil, cu patru platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti, Roman și Ișalnița. Compania se bucură de multiple recunoașteri în întreaga Europă.

 

Citește și: Premiul pentru “tranzacția anului” i-a revenit CEO-ului AdePlast, Daniel Stăncescu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele