Dăncilă merge ăn SUA la o altă cameră de comeț decât cea oficială: Camera de Comerţ Americană în România

0
locuinte serviciu

Camera de Comerţ Americană în România a transmis că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în Statele Unite. Dăncilă, Ramona Mănescu şi Eugen Teodorovici vor participa la un eveniment, pe 27 septembrie, la New York, organizat de o asociație cu un nume asemănător.

„Pentru a răspunde la întrebările legate de mass-media şi pentru a evita orice potenţial confuzie la nivelul opiniei publice şi al comunităţii de afaceri, AmCham România – Camera americană de comerţ din România – neagă să fie implicată în organizarea vizitei premierului român în SUA şi solicitată în acest sens. AmCham România nu are o relaţie structurală sau de colaborare cu asociaţia cu nume similar, citat în anunţurile privind calendarul de vizite al premierului din SUA. Acelaşi lucru este valabil şi în privinţa vizitelor din SUA ale altor politicieni” spune Camera.

Dăncilă va participa la o întâlnire cu oamenii de afaceri din New York, organizată de Camera de Comerț Româno-Americană.

Citește și Dăncilă vrea ca Birchall să nu mai vorbească despre desființarea Secției Speciale

În trecut, conform Departamentului de Justiție al SUA, PSD a încheiat un contract pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, acum infractor închis 3 ani și 6 luni, în vederea obținerii unei întâlniri cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, și a unor interviuri la CNN.

Trist este că infractorul Liviu Dragnea și acum Dăncilă. Teodorovici și traseista Mănescu merg în America pe banii românilor, fără un obiectiv clar pentru România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele