Dâmbovița revigorată de un PMP-ist după alegerile din 6 decembrie

0

Surse politice din Dâmbovița susțin că un important lider politic din județ va prelua conducerea organizației PMP Dâmbovița. Mail mult, Partidului Mișcarea Populară chiar își va deschide lista cu un nume important la nivel local, lider care poate schimba radical soarta alegerilor în județ.

 

Este vorba despre o ”decizie surpriză” care strica jocurile politicianiste în județul Dâmbovița, chiar înainte de alegeri.

Intenția este ca acesta să revigoreze și să ofere o alternativă pe partea dreaptă a eșichierului politic din județul dominat de camarila lui Țuțuianu sau a Rovanei Plumb și de PSD-iști.

Țuțuianu, fostul lider al PSD Dâmbovița, acum pare ”exilat” la ProRomânia, și cu puține voturi la locale, app 15%, nu poate spera la un loc în noul Parlament.

Rovana Plumb a înțeles că a fost eliminată din cauza unor jocuri politice

Ziarul Cronica de Găești susține că: ”Cel mai mare dintre partidele mici” luptă să-și câștige un loc și în preferințele electoratului dâmbovițean, iar surpriza va fi – se pare – una uriașă, după cum circulă zvonurile.

Liderul este binecunoscut, însă nu-i vom dezvălui identitatea până cand nu va fi sigur confirmat in fruntea Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița.

Lupta electorală din acest sfârșit de an se anunță, așadar, una extrem de interesantă”.

Vezi aici: Cronica de Găești

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele