Criminal eliberat pe baza recursului compensatoriu a incendiat o fată

”Criminalii sunt cei care au gândit recursul compensatoriu” spune pe Facebook un comentator, față de situația actuală

0

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat seara trecută o fată de 17 ani din Drobeta Turnu Severin, care l-a reclamat pentru viol și agresiune. Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului, a spus Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

 

Criminalul, condamnat la închisoare pe viață și eliberat condiționat, a fost reținut de polițiști. ”Criminalii sunt cei care au gândit recursul compensatoriu” spune pe Facebook un comentator, față de situația prezentă.

Recursul compensatoriu este o lege adoptată de Parlamentul condus în mod penal de Liviu Dragnea și ajută la scurtarea pedepsei atât pentru politicienii penali, cât și pentru infractorii și criminalii periculoși.

Legea a fost generată de deputați PSD, ALDE și UDMR.

„Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical, a fost intubată la UPU și mutată la reanimare”, a adăugat medicul.

Augustin Zegrean despre abrogarea recursului compensatoriu: Cei care au beneficiat nu se întorc la puşcărie

Iman a precizat că tânăra a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severni nu are compartiment special pentru mari arși.

Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele”, a adăugat Iman.

Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune. A aruncat benzină peste ea și i-a dat foc.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele