Contra se gândește la demitere

0

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat că se gândeşte la varianta demiterii sale de către noii proprietari ai clubului, după ce echipa sa nu a reuşit decât o victorie şi două rezultate de egalitate în primele 7 etape ale Ligii I de fotbal.

 

“Sunt 23 de meciuri în continuare, mai sunt multe puncte puse în joc. Fiecare înfrângere face ca următorul meci să fie o finală, aşa cum va fi pentru mine partida de sâmbătă cu Sepsi. E necesară o victorie pentru a urca în clasament, pentru că rezultatele sunt cele care ţin antrenorul în funcţie. Eu, din păcate, din 6 meciuri am doar o victorie şi un rezultat de egalitate.

Foarte puţin. Dacă nu începem să câştigăm, va fi o problemă foarte mare, presiunea va fi din ce în ce mai mare. Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul. Nu ştiu dacă există răbdare din partea conducerii.

Acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine, rezultatele te ţin în funcţie. Dacă nu vom câştiga foarte repede, există posibilitatea ca noii proprietari să se gândească la o schimbare. Pentru că întotdeauna când nu sunt rezultate, cade antrenorul”, a declarat Contra în conferinţa de presă de după meciul pierdut cu Universitatea Craiova.

Încă trei zile pentru înregistrare ca alegători prin corespondenţă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele