Comisia pentru familie din Duma de Stat: Jos labele de pe rusoaice!

0

Ideile proaste nu au granițe. Președinta Comisiei pentru familie din Duma de Stat le sfătuiește pe femeile din Rusia să nu întrețină relații sexuale cu străini pe durata Campionatului Mondial de Fotbal.

Tamara Pletnova spune că un comportament necorespunzător al femeilor din Rusia” va duce la o „abundență” de familii monoparentale și că „nimic bun nu va ieși din asta”: „Chiar dacă se vor căsători, vor trebui apoi să plece în străinătate. După care, mă trezesc cu ele în Comisie, plângând, pentru că le sunt luați copiii, pentru că mariajul s-a destrămat”, a explicat parlamentara pentru radio Govorit Moskva.

Pletnova a dat ca exemplu un fenomen similar prin care rusoaicele au trecut în perioada sovietică, pe durata Jocurile Olimpice din 1980, găzduite de Moscova. „Acești copii vor suferi cum au făcut-o cei concepuți în acele timpuri sovietice. Ar trebui să avem copiii noștri. Nu sunt naționalistă, dar totuși…Mi-ar plăcea să văd mariaje în țara noastră din dragoste, indiferent de naționalitate, mariaje care vor construi familii bune, durabile, care vor face copii și îi vor crește în interiorul familiei”, a mai declarat Tamara Pletnova.

Citește și:PSD nu are un calendar al suspendării președintelui!?!

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele