Codrin Ștefănescu: “Augustin Lazăr trebuie demis. Toader sa ia decizii profesioniste, ca în cazul Kovesi”

0

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a anunțat, marți seara, la România TV, că Toader trebuie să aplice legea și să îl demită pe Lazăr, pe modelul Laura Codruța Kovesi.

”Tudorel Toader are tot sprijinul să aplice legea și să ia decizii profesioniste, cum a fost și cea cu Laura Codruța Kovesi. E un profesionist care știe exect. Dacă vrea să facă o evaluare a lui Lazăr, să o facă. Eu cred că Lazăr trebuie revocat: întreaga clasă politică și mass-media trebuie supravhegeată și actele pe care le emite guvernul României. Eu aștept evaluarea asta și aștept ca toți să răspundă în fața legii pentru ce au făcut, acești oameni de tip Kovesi, Onea, Negulescu. Sunt oameni fără scrupule, au distrus vieți, nu cariere.

În Germania, procurorul general a fost demis în 8 secunde de ministrul Justiției. Lazăr trebuie demis!”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat într-un interviu azi, că de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazăr “a avut poziţii care nu au fost pe frecvenţa legii în vigoare”, adăugând: “la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”.

Citește și Tudorel Toader susține că Augustin Lazăr a avut partipriuri: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele