Clotilde Armand: Am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist

0

Clotilde Armand, candidata USR PLUS la primăria Sectorului 1 din București, anunță că va depune o plângere penală la DIICOT împotriva primarului în funcție, Daniel Tudorache (PSD).

 

Ea îl acuză pe Tudorache că ar fi organizat o acțiune de filare, cu ajutorul Poliției Locale din subordine, citând o anchetă a portalului media JustNews.ro.

”Este șocant să aflu din presă că am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist. În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea mea. Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliție politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit și ascund adevărata lor activitate. Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii. Voi depune astăzi pângere la DIICOT. Să faci poliţie politică este interzis prin lege”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Portalul JustNews.ro a publicat un document despre care susține că este o notă de informare a unui angajat al Poliției Locale Sector 1, întocmită după urmărirea lui Clotilde Armand în timpul unui protest anti-PSD din februarie 2017.

Citește și: Ministrul Mediului, Alexe, face achiziții ca ”în codru”, dezvăluie Clotilde Armand

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele