Claudiu Manda a plecat din fruntea Comisiei SRI, un deputat PSD ar putea să îi ia locul

0

Claudiu Manda va pleca la Bruxelles dacă PSD va câștiga alegerile europarlamentare. Soțul Liei Olguța Vasilescu figurează pe lista PSD și are toată susținerea lui Liviu Dragnea.

Manda și-a prezentat, luni, la Antena 3, demisia din fruntea Comisiei SRI și a vorbit despre motivele pentru care vrea să meargă la Bruxelles.

”Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și cred că este nevoie de forțe proaspete acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese.

Cred că sunt multe lucruri pe care și eu și alți colegi care o să mergem acolo le putem explica parlamentarilor europeni despre care este adevărul din România și cum e situția aici”, a spus Claudiu Manda.

„Săptămâna viitoare pregătim raportul pe care îl avem cu George Maior și cu ANI, după care sper să fie o ședință de plen reunit în care să aprobăm cele două rapoarte și în care să aprobăm și modificări în cadrul Comisiei de control a activității SRI”, a precizat Claudiu Manda.”, a spus acesta la Antena 3.

Potrivit stiripesurse.ro, locul său va fi luat de Oana Florea, deputat PSD și membru al Comisiei SRI din februarie 2018. Florea a condus Comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 – „Comisia Sufrageria lui Oprea”.

Citește și Andronescu consideră plagiatul o problemă gravă și vrea să închidă școlile doctorale de la SRI și Poliție. ARACIS: Nu e așa simplu

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele