Cîțu atacă programul de guvernare al PSD

0

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că mare parte din vină pentru ceea ce se întâmplă în plan economic în România o are PSD, iar ceea ce au propus social-democraţii în Programul de guvernare este ”crimă cu premeditare”.

 

Cîţu îi acuză pe social-democraţi că ştiu care sunt elementele care vor duce la scăderea ratingului de ţară, care urmează a fi anunţat în curând. Cîţu îl invită pe Marcel Ciolacu să participe la discuţiile cu agenţiile de rating, pentru a explica măsurile pe care le propune.

”Azi sunt aici pentru a trage un semnal de alarmă, pentru că urmează evaluări ale ratingului de ţară de la cele trei companii. (…) Până acum PSD a venit cu declaraţii publice în special, dar de ceva vreme, cred că de două săptămâni, există un document scris care se va transforma în lege, are foarte multe promisiuni, aşa numitul program de guvernare al PSD. Este un program toxic de distrugere a economiei României. Acesta e numele sub care ar trebui să fie cunoscut. (…) Ceea ce propune PSD prin acest program de guvernare reprezintă o crimă cu premeditare asupra stabilităţii economice.

Vezi cum arată un purificator de aer portabil anti coronavirus

Spun cu premeditare pentru că PSD ştie foarte bine care sunt elementele care vor duce imediat la reducere ratingului de ţară, ştie foarte bine pentru că anul trecut – am aici corespondenţa între PSD şi agenţiile de rating – PSD le promitea agenţiilor de rating că există în proiectele de legi care creşteau cheltuielile neproductive, există elemente care ar fi permis să schimbe evoluţia acestor cheltuieli, promiteau reducerea acestor cheltuiel”, a declarat Florin Cîţu.

Acesta i-a cerut lui Marcel Ciolacu să înceteze: ”Domnule Ciolacu, stop! Este momentul să vă opriţi! Nu mai este momentul să ne jucăm, e momentul să face diferenţa între oamenii politici şi oamenii de stat”.

2.466 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele