Ciolacu spune că PSD are profesioniști și că PNL are impostori

0

Ciolacu spune că PSD are profesioniști și că PNL are impostori. Surse politice vorbesc despre o posibilă îmbarcare a doctorului Streinu-Cercel în ”arca” lui Ciolacu, nou șef peste PSD. În replică, președintele Marcel Ciolacu spune pe Facebook că în echipă sa aduce oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate.

 

Pentru moment îl dă exemplu doar pe Alexandru Rafila și atacă PNL-ul despre care spune că este plin de impostori.

Vezi și Surse: doctorul Streinu Cercel pe lista PSD pentru Senat

“România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD trebuie să aducă în Parlament o echipă puternică cu care să poată implementa ideile din programul de guvernare, “planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a creşte apoi economia şi nivelul de trai al oamenilor”.

“Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”, a susţinut el.

Vezi cum arată un purificator anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele