Ciolacu s-a văzut cu penalul Piedone pentru majoritate la Sectorul 5

0

Marcel Ciolacu a declarat că a discutat la sediul partidului cu primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre formarea unei majorităţi în Consiliul local.

 

Ciolacu a fost foarte clar în privința faptului că Piedone nu va intra în PSD.

Preşedintele PSD pare să nu aibă nimic cu un primar care a fost deja condamnat la peste 8 ani de pușcărie, de aici și reticența PSD-ALDE de a susține o lege care să interzică penalilor accesul la funcții publice.

Sectorul 5 a mai avut un candidat penal, în persoana fostului primar al sectorului, Marin Vanghelie.

“Am discutat despre majoritate”, a afirmat Ciolacu, la finalul întrevederii.

Întrebat dacă Piedone va intra în PSD, Ciolacu a spus: “Nu. Am vorbit despre majoritate. Dânsul face parte dintr-un alt partid, conform legii. Eu o să respect legile, în comparaţie cu mulţi. Ne cunoaştem de mult timp şi am avut o discuţie telefonică şi ne-am văzut”.

Liderul PSD a menţionat că a discutat şi va continua întâlnirile cu liderii de filiale pe tema listelor la parlamentare, existând deja judeţe unde listele s-au închis.

“O să aveţi o surpriză plăcută. De exemplu, la Ialomiţa, toate propunerile sunt până în 42 de ani”, a adăugat Ciolacu.

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat marţi că se va forma o majoritate PPUSL – PSD în Consiliul local al sectorului, adăugând că va discuta şi cu alte formaţiuni politice care “doresc să colaboreze în interesul cetăţenilor”.

“Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în cadrul Consiliului local Sector 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în cadrul Consiliului local. Ne-am expus părerile reciproc, atât eu, cât şi domnul Marcel Ciolacu, Consider că discuţiile s-au încheiat. Pot să vă spun că se va forma o majoritate PPUSL-PSD în cadrul Consiliului local sector 5”, a declarat Popescu Piedone, la finalul unei întâlniri cu conducerea PSD.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele