Ciolacu îl acuză pe președinte că a făcut sediu de campanie la Palatul Cotroceni

0

Marcel Ciolacu consideră că este nepermis ca preşedintele Klaus Iohannis să transforme Palatul Cotroceni în sediul de campanie pentru un anumit candidat.

 

Marcel Ciolacu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Bistriţa-Năsăud, toate lucrurile trebuie să aibă un echilibru şi acesta este rolul preşedintelui într-un stat democratic.

“Nu poţi indiferent cât de mult îşi doreşti să iasă un anumit candidat este nepermis într-un stat european cum este România să transformi Cotroceniul în sediul de campanie pentru un anumit candidat. Toate lucrurile trebuie să aibă o măsură şi un echilibru, acesta este rolul preşedintelui într-un stat democratic. Sub nicio formă aceasta nu este România normală pe care preşedintele Iohannis a promis-o tuturor românilor, inclusiv nouă”, a afirmat Ciolacu.

Președintele PSD a menţionat că ar trebui invitaţi la Palatul Cotroceni toţi candidaţii la Primăria Capitalei pentru a-şi prezenta proiectele.

“Poate nu ar fi rău să facă o invitaţie la toţi candidaţii pentru Primăria generală să meargă la Cotroceni şi să îşi prezinte proiectele fiindcă eu sunt ferm convins Gabriela Firea are mai multe proiecte şi mai explicite şi nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era ieri la Cotroceni, ci poate la alte instituţii ale statului român. Am o singură întrebare clară pentru preşedintele României, dacă doreşte binele bucureştenilor şi doreşte să se implice în avizarea proiectelor pentru bucureşteni, de ce nu a invitat-o pe Gabriela Firea timp de patru ani cât timp a fost primul mandat al Gabrielei Firea la Primăria generală a Capitalei”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Un nou vaccin anti COVID în ultima fază de testare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele