Ciolacu: guvernarea PNL produce 600.000 de șomeri

Liberalii aruncă astfel ţara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011

0

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri, iar în câteva luni “liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD”.

 

“Guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD. Statistica oficială ne anunţă că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie – 17 iunie). Iată factura incompetenţei echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia. Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reuşit să spulbere tot ce câştigase România în 3 ani de guvernare PSD, când şomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel ţara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coşmar economico-social am mai avut un asemenea şomaj de 5,2%”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Cîţu: 152.000 de clienţi ai băncilor au beneficiat de amânarea ratelor

El a adăugat că guvernarea PNL nu reuşeşte nici măcar să menţină numărul actual al angajaţilor din economie, în schimb, liberalii “au putut să-şi angajeze aproape 15.000 de pile la stat”.

“De fapt, singura strategie anti-şomaj care funcţionează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL. Când oamenii rămân pe drumuri îţi trebuie mult cinism şi tupeu să vorbeşti despre investiţii faraonice în două cincinale. Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept ‘planul Marshall al PNL pentru România’. Singurul răspuns care se potriveşte la asta este unul apăsat: Marş cu hoţia”, a mai afirmat Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele