Ciolacu crede că rectificarea bugetară e făcută în bătaie de joc

0

Marcel Ciolacu a declarat că rectificarea bugetară propusă de Guvernul PNL nu rezolvă problemele majore ale României şi este făcută „în bătaie de joc”. 

 

„O rectificare a răzbunării faţă de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării, făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii! Tăierile de venituri, anunţate de Putere drept ”cele mai mari creşteri” nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia preţurilor şi de scăderea nivelului de trai”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.
Acesta a mai precizat că, prin această rectificare, „Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale”. „O rectificare bugetară prin care Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale şi dovada clară a bătăii de joc faţă de viitorul României. Bani doar de rapt şi de racolat! Nu investiţii, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia naţională pusă pe butuci de măsuri aberante”, a completat Ciolacu.Liderul social-democrat a mai spus că rectificarea a vizat doar „asigurarea luxului prezidenţial”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele