Ce a spus Dragnea când a fost faţă în faţă cu Trump

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a scris pe facebook că a participat ieri seară împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de președintele ales al SUA, Donald Trump.

0

Mesajul transmis de Liviu Dragnea preşedintelui SUA a fost că doreşte să ducă parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel”, a scris Liviu Dragnea pe facebook.

Dragnea a consemnat şi ce răspuns a primit din partea lui Trump. „We will make it happen! Romania is important for us!”. Dragnea a mai menţionat că a fost un „dialog cald şi deschis”.

Relatarea premierului

Premierul Sorin Grindeanu a consemnat la rândul său parcursul „primelor întâlniri” cu noii membri ai echipei de la Casa Albă.

“Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”, a menționat Grindeanu în postarea de pe Facebook.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu participă, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele