București: cafenelele, restaurantele și cinematografele se închid de marți

0

Comitetul Municipal București pentru Situații de Urgență a decis mai multe măsuri din cauza depășirii în Capitală a pragului de infectări cu coronavirus. Activitatea școlară față în față se suspendă de marți, când se închid și cafenelele, restaurantele și cinematografele, după ce Bucureștiul a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori.

 

Restaurantele rămân cu terasele deschise pentru cine reușește să rezite frigului iernii.

Potrivit anunțului făcut de Mariana Stancu Țipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii București, măsurile intră în vigoare de la 12 noaptea iar hotărârea va fi publicată pe site-ul prefectului.

Purtăm mască în București; restaurantele vor funcționa la 30% din capacitate

Mariana Stancu Cipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii București a transmis, după ședința Comitetului pentru Situații de Urgență, că după ce rata de incidență a fost, duminică, 3,02, iar luni 3,19 s-a hotărât ca începând cu ora 00.00 a datei de 20 octombrie, activitatea didactică să fie suspendată față în față.

“A fost interzisă activitatea în cinematografe, în săli de spectacole. (…) A fost interzisă activitatea în interiorul restaurantelor, păstrată pe terase, în exterior, iar pentru cei din interiorul hotelurilor, pensiunilor – doar pentru clienţii cazaţi în aceste unităţi. A fost interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi pentru jocurile de noroc”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

S-a impus obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice.

Vezi cum arată un purificator de aer anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele