În bucătăriile Lem’s s-au copt reduceri de până la 30%

0

Este visul oricărei gospodine sau oricărui bucătar, să aibă o bucătărie modernă, complet echipată, eficientă din punct de vedere al spațiului și care să îți gâdile puțin și simțul estetic și orgoliul. Bucătăriile perfecte sunt acelea de care poți fii mândru/mândră și pe care să vrei să le arăți și celorlalți, să vadă de unde ies, de fapt, minunățiile pe care le pregătești la fiecare masă.

Toți cei care visează la o astfel de bucătărie nu trebuie să își facă griji că le va usca buzunarele rapid pentru că există Lem’s. Sau mai bine zis, există reducerile de toamnă Lem’s de până la 50%.

Bucătăriile Lem’s nu pot să facă dintr-un bucătar nepriceput, un maestru. Nu, dar îl pot motiva pe acel bucătar mai puțin priceput să își dezvolte aptitudinile culinare.

Bucătăriile Domino – 30% reducere

Bucătăriile Domino sunt gama economică a celor de la Lem’s. Sunt modulare, adică pot fi configurate din centimetru în centimetru. Puteți alege între fonturi mate și lucioase, culoarea stejar wenge sau stejar pastel.

Pentru a vă face o idee ce înseamnă gama economic, configurația de mai sus costă 1198 lei, până pe 5 noiembrie.

Pentru ceva puțin mai complex, tot din gama Domino, trebuie să plătiți 1692 lei.

Bucătăriile Colibri – 20% reducere

Tot din gama economic, Lem’s are în ofertă și programul de bucătării Domino. Este tot un program modular ce poate fi configurat pe gusturile și cerințele consumatorului, dar în limita modulelor disponibile.

Prețul pentru această configurație este de 1270 lei. Le găsiți pe toate aici.

Bucătăriile Gazelle – 20% reducere

Din categoria Premium, Lem’s oferă bucătăriile Gazelle. Moderne, spectaculoase, chic, spațioase și generoase, sunt perfecte pentru orice casă. Cine spunea că inima unei case bate în bucătărie, nu se înșela. Bucătăriile Gazelle demonstrează asta în fiecare clipă.

Și pentru că cei de la Lem’s pun mare accent pe configurabilitatea mobilierului lor, puteți intra la ei pe site și să vă jucați, virtual, cu bucătăria Gazelle. Cum? Aflați aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele