Boris Johnson, noul premier britanic, promite un Brexit rapid

0

Noul premier britanic Boris Johnson şi-a exprimat speranţa să răsplătească încrederea Partidului Conservator, după ce a fost ales lider al formaţiunii, şi a promis să muncească ”pe brânci” împreună cu echipa sa, pe care urmează să o construiască în următoarele câteva zile.

”Campania s-a încheiat, începe munca”, a conchis el.”Ştiu că vor exista oameni care vă vor pune la îndoială înţelepciunea deciziei pe care aţi luat-o şi că vor exista oameni aici care se vor întreba ce au făcut”, a declarat el, adresându-se alegătorilor conservatori.”Însă am să subliniez că nicio persoană şi niciun partid nu deţine monopolul înţelepciunii. Însă, dacă vă uitaţi în istoria de 200 de ani a acestui partid, veţi vedea că noi, conservatorii, aveam cea mai bună idee despre natura umană. Le transmit tuturor celor care se îndoiesc: omule, noi vom umple de enrgie ţara, noi vom realiza Brexitul”, a spus el.

Potrivit news.ro, el a declarat că a fost un privelgiu să facă parte din guvernul Theresei May şi că a observat pasiunea şi hotărârea acesteia în numeroase cauze, care sunt moştenirea sa.

Citește și: BPN a decis: Dăncilă va candida din partea PSD pentru Palatul Cotroceni

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele