Bicicleta, metoda ideală în Europa pentru deplasarea la birou, după relaxare

Franța încurajează oamenii să meargă pe bicicletă pentru a păstra nivelurile de poluarea la un nivel scăzut

0

Edilii europeni caută și implementează măsuri menite să elibereze transportul public și privat și să mențină poluarea la cote scăzute. Evident, măsurile vizează distanțierea socială, cel mai bun remediu înpotriva coronavirus de după relaxare.

 

Izolarea face ca nivelul poluării să scadă nesperat de mult, autoritățile încercând să mențină această situație și după reîntoarcerea la viața normală.

Franța

Franța încurajează oamenii să meargă pe bicicletă pentru a păstra nivelurile de poluarea la un nivel scăzut odată ce restricțiile din carantină se vor relaxa.

În cadrul schemei de ajutor de 20 de milioane de euro, toți cetățenii francezi vor fi eligibili să-și poată repara bicicleta cu suma de 50 de euro la mecanicii înregistrați.

Finanțarea va ajuta de asemenea să plătească pentru instruirea la folosirea bicicletei și pentru spațiile temporare de parcare.

Belgia

În Bruxelles au foat creați 40 de km suplimentari de rute pentru biciclete, astfel încât mai puțini oameni să folosească transportul public, pe măsură ce restricțiile sunt relaxate.

Zeci de jurnaliști au murit în ”războiul” pandemiei

Nordul Italiei

In Milano, care este în cea mai afectată regiune de coronavirus din Lombardia, a început realocarea spațiului de pe unele străzi principale pentru a fi folosite la mersul pe jos și cu bicicleta.

Administrația orașului lărgește trotuarele, adăugând 35 de km de piste pentru biciclete și încurajează folosirea scuterelor ca alternativă la folosirea mașinii. Capacitatea metroului din Milano va fi redusă cu până la 30% pentru ca toți pasagerii să stea la un metru distanță de fiecare.

Germania

În Berlin, autoritățile au lărgit temporar unele benzi pentru biciclete.

UK

Edilii Londrei se tem că metroul nu va fi capabil să facă față odată ce starea de urgență se încheie. Potrivit unui raport consultat de BBC, regulile de distanțare socială ar reduce capacitatea metroului la 15% din nivelurile normale și 12% pe autobuze.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele