Beneficiar al unei notorietăți publice de invidiat, Rafila trece la PSD

0

Beneficiar al unei notorietăți publice de invidiat în timpul pandemiei de coronavirus, Rafila trece la PSD și lasă deoparte Organizația Mondială a Sănătății. Alexandru Rafila a anunţat pe 15 octombrie că se va înscrie în PSD şi va candida pe lista partidului la alegerile parlamentare. El va deschide lista formaţiunii la Camera Deputaţilor, în Bucureşti.

 

Rafila a fost la protestele anti OUG 13 inițiate de Liviu Dragnea și instrumentate de, la vremea respectivă, ministrul Justiției Florin Iordache (Ciordache).

Întrebat în conferinţa de presă la sediul PSD în care a anunţat că se înscrie în partid dacă a participat la protestul din Piaţa Victoriei, în iarna lui 2017 sau în Piaţa Victoriei, pe 10 august 2018, Alexandru Rafila a răspuns: „În 2017 am fost, în 2018 nu am fost“.

Rafila arată că românii se îmbolnăvesc între ei de COVID-19

Reprezentantul României la OMS a mai spus că: „Şi atunci s-au întâmplat anumite lucruri care, din punct de vedere politic, nu erau corecte şi care trebuiau îndreptate. Şi, până la urmă, protestul într-o piaţă publică a unui număr mare de oameni arată că societatea nu suportă astfel de derapaje. Şi cred că acesta a fost mesajul şi nu cred că este niciun fel de ruşine să faci un astfel de gest. Este, dimpotrivă, o apărare a unui drept civic al democraţiei şi lucrul acesta trebuie în mod foarte clar afirmat şi respectat“, a completat Rafila.

Ciolacu, vizibil încântat, l-a prezentat pe Rafila

“Aşa cum v-am promis şi dumneavoastră, şi colegilor mei, şi simpatizanţilor PSD de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul şi în primul rând pentru specialişti din prima linie deja recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. (…) Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României”, a declarat Ciolacu în conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Rafila.

Vezi ce înseamnă un purificator portabil anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele