9:04, 27 nov. 2022
Acasă Sport Becali anunță că FCSB ar putea avea un nou staff tehnic...

Becali anunță că FCSB ar putea avea un nou staff tehnic începând de astăzi

0

După 5 meciuri consecutive în campionat în care FCSB nu a reușit să se impună, patronul echipei, Gigi Becali, a anunțat că echipa ar putea avea un nou staff tehnic încă de astăzi, acesta fiind nemulțumit de prestația roș-albaștrilor. 

 

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea ca tandemul Mihai Pintilii – Toni Petrea să preia echipa de la Bogdan Vintilă, ajutați de Thomas Neubert, dar planul său a fost dat peste cap, după ce mai mulți antrenori din Liga 1 s-au revoltat, având în vedere că fostul mijlocaș nu are licență. Astfel, Gigi Becali anunță că Toni Petrea, cel care are licență PRO, e acum favorit să fie numit „principal”.

S-ar putea să fie Pintilii, eu vreau să fie Pintilii. Dar am văzut că sunt discuții și s-ar putea să intre Petrea. Da, așa o să fie (n.r. Petrea va fi antrenor principal pentru că Pintilii nu are licență)”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Dacă FRF îi va permite lui Pintilii să funcționeze ca antrenor principal, chiar și sub acoperirea altui antrenor cu licență, atunci înseamnă că licența Pro nu are valoare și nu are niciun rost ca noi să mai continuăm să mergem la cursuri și nici să cheltuim banii degeaba
unul dintre mesajele care au răbufnit din partea celor nemulțumiți” a mai adăugat latifundiarul.

Citește și: Finala Cupei României: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele