Cu 7%, Băsescu spune că PMP este cel mai mare partid dintre partidele mici

0

Partidul Mişcarea Populară a reuşit, la aceste alegeri, să se consolideze ca partid care trece pragul, a declarat duminică Traian Băsescu. PMP este cel mai mare partid dintre partidele mici, spune Traian Băsescu.

 

„E un semn bun. PMP a reușit să se consolideze ca partid care trece pragul, cu 7,2%. Mă bucur tare mult că azi nu e corul pornit – din cauza lui Băsescu a pierdut Nicușor. Dumnezeu le-a așezat pe toate să fim cu toții mulțumiți. Treaba e bună. S-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă”, a declarat Traian Băsescu, după primele rezultate exit-poll.

Acid cu Gabriela Firea

”Am văzut că doamna Firea speră că spre dimineaţă se schimbă numărătoarea. Nu, doamna Firea nu e ca la Geoană. Aici e treaba sigură. Deci doamna Firea, mergeţi acasă” declară Băsescu.

Băsescu râde de Tăriceanu și Ponta

“Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem mulţumiţi că nu am ajuns ca partidul lui Tăriceanu, la 1,5%, sau al lui Ponta, la 1%. Deci dintre partidele mici am devenit cel mai mare partid”, a comentat Băsescu.

Vezi care sectoare din București își schimbă primarul

Candidatul PMP la Primăria Capitalei a mai declarat că Nicușor Dan trebuie să retragă cele peste 400 de procese împotriva Capitalei.

„Sper că va fi un primar care nu o să spună că e în proces cu Primăria Capitalei”, a adăugat fostul președinte.

Vezi cât costă un purificator de aer anti-covid 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele