Băsescu: Bucureștiul, un oraș care pute

0

Candidatul  Traian Băsescu a declarat că ”Bucureştrul pute” deoarece nu există o uzină de procesare a deşeurilor menajere. 

 

”Vă asigur că nu o să mă ocup de spectacole, de trimis pensionari în Grecia, de făcut ochelari, nu astea  sunt treburile primarului, treburile primarului sunt altele. Eu am de făcut pasaje, am de rezolvat problema gunoiului, să facem o uzină de procesare a gunoaielor. Uitaţi-vă că pute Bucureştrul. Bucureştiul pute de la gropile de  gunoi. Niciun primar nu s-a apucat să facă o uzină de procesare a gunoiului menajer în Bucureşti”, a declarat Traian Băsescu, la TVR1, marţi seară. Băsescu a adăugat că primul lucru pe care ar trebui să îl facă cel care va câştiga alegerile din 27 septembrie este achiziţia unei astfel de uzine.

”Primul lucru care trebuie făcut este achiziţa uzine de procesare a gunoiului. Oraşul se scufundă în gunoi. Acest oraş produce 760 de mii de tone de gunoi menajer anual, iar noi  în depozităm în gropi, în jurul Bucureştiului. Când bate vântul dinspre Glina, pute jumătate de Bucureşti, când bate dinspre Vidra, pute altă jumătate. Aici suntem. În loc să se fi făcut o uzină de procesare a gunoiului menajer şi să se termine toată povestea asta cu mirosul”, a declarat candidatul PMP.

Citește și: Conducerea U Craiova are coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele