Autoritățile din Turda au instalat dispensere cu dezinfectanţi în autobuze

0

Autorităţile locale din Turda demonstrează o grijă deosebită pentru sănătatea populaţiei. Compania de transport public a implementat un proiect menit să protejeze populaţia şi să ofere cetăţenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun.

 

În toate autobuzele au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâin.

„În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populaţiei, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii viruşilor şi a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect. În perioada următoare vom monta astfel de dispozitive în şcoli şi grădiniţe, dar şi în zonele aglomerate, obiective turistice sau alte instituţii publice” – a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei.

Soluţia cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii şi virusurile. Fiecare autobuz dispune de 2 dispensere cu dezinfectant şi instrucţiuni de folosire. Toți călătorii pot să utilizeze aceste dispozitive, să îşi dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât şi la coborâre.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele