Apple a lansat iPhone SE

0

Noul iPhone SE, cu un aspect mai vechi, are un chipset puternic şi un preţ care-l va face cu siguranţă atractiv pentru mulţi.

iPhone SE, a doua ediţie, foloseşte designul lui iPhone 8, care la rândul lui a mers pe principiile de construcţie ale lui iPhone 6, telefon lansat în 2014. Are rame late sub şi deasupra ecranului, păstrând în partea de jos sistemul Touch ID.

Smartphone-ul cu ecran de 4.7 inch va fi disponibil cu 64/128/256 GB spaţiu de stocare, în trei culori: alb, negru şi roşu. Toate cele trei variante vor avea la bază chipset-ul A13 Bionic, acelaşi chip care se regăseşte şi pe iPhone 11, informează news.ro. Cu o singură cameră de 12MP,  partea foto nu pare să fie punctul forte al noului smartphone, chiar dacă Apple spune că chip-ul va fi folosit pentru combina informaţiile din mai multe fotografii într-una singura (Smart HDR). Noul smartphone suportă  Wi-Fi 6, Gigabit LTE şi dual-SIM (un SIM normal şi un eSIM). Ca şi la alte iPhone-uri, va fi inclus un abonament gratuit pe un an la Apple TV Plus.

Preţurile încep de la 399 dolari pentru varianta cu 64GB. Modelul cu 128GB va costa 449 dolari, iar versiunea cu 256GB va putea fi cumpărată cu 549 dolari.

 

Citește și:Bolnavii de coronavirus COVID 19 sunt contagioși cu trei zile înainte de apariţia primelor simptome

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele