Amenzi totale de 1.8 milioane de lei pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare. 120 de persoane amendate, cele mai multe din Neamț și Hunedoara

0

Totalul amenzilor pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare a crescut la 1.8 milioane de lei, 120 de persoane fiind amendate, cele mai multe din județele Neamț și Hunedoara.

 

Până în prezent, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică au aplicat amenzi în valoare de 1.835.000 lei unui număr de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolării, conform HG 857/2011, art. 30, lit H., transmite Grupul de Comunicare Strategică, potrivit News.ro.
Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamţ şi Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste judeţe, cu valoare de 210.000 lei (Neamţ), respectiv 134.000 lei (Hunedoara).
“Reamintim că, în cazul în care o persoană călătoreşte într-o ţară expusă infecţiei cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă, la revenirea în ţară ramane obligatoriu în carantină/izolare la domiciliu timp de 14 zile, împreună cu familia”, mai arată Grupul de Comunicare Strategică.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele