Amenzi de 11 mii de lei în Prahova în urma unui scandal din comuna Tinosu

0

Poliţiştii prahoveni au aplicat amenzi de 11.000 de lei în urma scandalului care a avut loc, duminică seară, în comuna Tinosu şi pentru oprirea căruia unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului a fost nevoit să folosească armamentul din dotare.

 

Scandalul a pornit ca urmare a unei neînţelegeri izbucnite între părinţii unor minori care s-ar fi jucat fotbal în faţa unui magazin. 

Potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în urma evenimentului au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991 în valoare de 1.000 lei fiecare.

“Niciuna din persoanele implicate nu a formulat plângere penală până la acest moment, între ele intervenind împăcarea, situaţia conflictuală rămânând în atenţia poliţiştilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precizează autoritățile.

Tineretul pesedist cere demisia ministrului Anisie

Un scandal în urma căruia şase femei şi trei bărbaţi au fost duşi la secţia de poliţie a avut loc, duminică seară, în comuna prahoveană Tinosu, unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului folosind armamentul din dotare în condiţiile în care cei implicaţi nu s-au supus somaţiei verbale.

Vezi cum arată un purificator de aer mobil anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele