Afaceri ajutate de un purificator împotriva virusurilor, bacteriilor și alergiilor

0
infectii

Afaceri salvate de un purificator de aer despre care proprietarii lor au făcut cunoscut clienților că și l-au procurat. Este vorba despre un cabinet de stomatologie din Nordul Bucureștiului și de un Notariat din Brașov.

Am discutat cu medicul stomatolog Ioana Retezat care spune că după ce a cumpărat cel mai ”complex” purificator de aer, un ”plasmacluster a reușit să umple cabinetul de clienți.

”Am clienți pe care nu i-aș fi avut niciodată în cabinet. Asta pentru că am investit mult în acest cabinet, deci am prețuri echivalente cu investițiile, nu sunt mici, dar am rate la bănci. Așa că am reușit să iau oameni cu probleme care m-au întrebat dacă am ceva care să-i protejeze de COVID. Am spus: AM!”, spune doamna Retezat.

Stomatologul bucureștean a spus că au venit oameni din Spania, Italia, UK pe care nu i-a întrebat de infectare, dar a ținut un purificator aproape de scaunul de lucru. NU îi e clar dacă cineva a fost depistat pozitiv de coronavirus, dar e clar că dumneaei nu are nicio problemă, pentru că și-a făcut testul.

Notariat scăpat de pandemie de un purificator

În Brașov, un notariat care a început în forță ”treaba” după relaxare este dotat cu două purificatoare. Doamna Dumitru spune că vine la notariatul LEX Voice pentru că a scăpat de COVID-19, deci se ferește cât poate de infectare.

”Am venit din Spania în plină criză, am stat în izolare, dar nu am nimic. Nu vreau să am de a face cu persoane care ar putea să fie infectate. Am aflat de la domnul notar că are doua aparate care țin virușii la respect, deci, am venit aici să-mi rezolv treburile. Voi pleca la mine în Spania, în Cordoba, dar trebuie să tot trec pe la notar”.

Cei de la notariat nu au vrut să comenteze, dar am putut observa că este vorba despre un purificator de mare putere. l-am găsit aici: purificator.

Am aflat că acest tip de purificator – și orice alt purificator – nu este un ”panaceu” împotriva COVID, dar că este eficient împotriva virusurilor, iar coronavirus este un virus!

Astfel de aparate ar trebui să fie prezente în grădinițe, cabinete medicale sau stomatologice.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele