Adrian Năstase printre cei mai bogați români

0

“Adrian Năstase este cel mai bogat român!”, declarația aparține broker-ului Cristian Sima, acesta răspunzând la pariul propus de Adrian Năstase.  “Nu vreau sa intru in polemici publice cu personaje care pot influenta si manipula media dar voi incerca sa fac pe contabilul.

Citiți și Nepotul mătușii Tamara interesat de Dinamo

Cifra de 900 milioane este o deductie logica ca urmare a unei declaratii facute de Dana Nastase Monicai Nistorescu: “Draga, daca mai raminea Adrian la putere, macar un an, ajungeam la 1 miliard”

Acum sa contabilizam:
1. Un tablou Juan Miro agatat ostentativ in biroul din Kiseleff
2. Un Modigliani, primit spaga la afacerea cu IAI la reabilitarea Migurilor, e drept, actele pe acest tablou au ramas la Liviu Galan.
3. 20 de milioane, partea lui Bombonel, din afacerile cu Omnilogic si HP din perioada 2000-2004. Toate contractele de IT cu statul au fost cistigate de acestia. Faptul ca banii pleaca de pe un cont cifrat, pe alt cont cifrat, nu va fi o mare problema pentru DNA…daca vrea.
4.conturile de la Pictet, operate de amicul Sturdza.

Dupa cum vedeti, ajung cu greu la 100 de milioane, pina la 900 va ajunge DNA ul. Cum nu reusesc sa ajung la 900 inseamna ca am pierdut pariul”, a punctat brokerul Cristian Sima.

“Sima, ai afirmat ca as avea, singur sau cu Hrebenciuc (nu era clar), 900 de milioane de  Euro, “cea mai mare parte din suma pitita prin banci pe afara”. Este o minciuna ordianara.

Iti propun urmatoarele:  intr-o saptamana, sa duci dovezile respective la DNA (daca le ai) si eu sa suport rigorile legii, in  caz ca se confirma acuzatia. Daca nu, sa fii de acord ca oricine a citit minciuna asta a ta, atunci cand te vede pe strada, sa-ti dea o palma peste ochi (Predoiu si Daianu, cate doua) .

Te prinzi?”, a scris Adrian Năstase pe blog.

“În cash? Năstase și Hrebenciuc! 900.000.000 de euro, cam atâta au. Cea mai mare parte din sumă o au pitită prin bănci, pe afară. Dacă există în România și milionari care nu apar în nici un top? Florin și Măriuca Talpeș – Softwin. Au o afacere sănătoasă, nu vreo combinație cu statul”, a dezvăluit Sima într-un interviu pentru evz.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele