Acţiunile de pe Wall Street au scăzut puternic

0

Acţiunile de pe Wall Street au scăzut puternic marţi, trase în jos de titlurile companiilor de tehnologie care au împins Nasdaq Composite în teritoriul de corecie, în timp ce S&P 500 a înregistrat cea mai slabă evoluţie pe parcursul a trei zile din ultimele luni.

 

Acţiunile producătorului de automobile electrice Tesla au scăzut accentuat, cu 21,1%, cel mai mare declin înregistrat vreodată, transmite CNBC.Indicele Nasdaq Compozite a coborât marţi cu 4,1%, iar în ultimele trei zile cu 10%, consemnând cea mai slabă evoluţie după luna august.Indicele Dow Jones Industrial a scăzut cu 2,3%, iar S&P 500 cu 2,8%. S&P 500 a scăzut cu aproape 7% în ultimele trei zile, cl mai amplu declin înregistrat din iunie.

 

Acţiunile Apple au scăzut cu 6,7%, conducând declinul titlurilor din sectorul tehnologiei. În ultimele trei şedinţe de tranzacţionare , titlurile Apple au coborât cu peste 14%. Potrivit Bespoke Investment Group, aceasta este cea mai slabă evoluţie pe parcursul a trei zile a acţiunilor Apple din octombrie 2008.

Titlurile Facebook şi Amazon au scăzut fiecare cu peste 4%. Acţiunile Microsoft au pierdut 6,7%, Netflix au închis în declin cu 1,8%, Alphabet cu 3,6%, iar Zoom Video cu 5,1%. Componenta sectorului tehnologiei din cadrul S&P 500 a coborât cu 4,6% şi a încheiat tranzacţiile de marţi cu peste 11% sub un maxim absolut atins pe 2 septembrie.

Citește și: Ministrul Educației susține că se poate desfăşura programul after-school

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele