A fost lansată versiunea iOS 10.2.1

0

iOS-ul nu a mai fost actualizat de ceva vreme așa că era de așteptat ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

Această nouă versiune nu conține noi funcționalități, avem de-a face cu o serie de soluționări ale unor probleme care existau și cu actualizări de securitate. În consecință nu vă așteptați la modificări majore, această actualizare are doar menirea de a rezolva problemele din iOS 10.2. Tocmai acest lucru face ca descărcarea și instalarea noii versiuni să fie destul de importante pentru a vă rupe cele 10 minute necesare actualizării.

În nota oficială  care însoțește noua versiune scrie:

iOS 10.2.1 include soluționări ale problemelor și îmbunătățiri ale securității iPhone-ului sau iPad-ului dumneavoastră.

Ca de obicei, instalarea se poate face Settings > General > Software Update.

Chiar dacă actualizarea nu ar avea motive să cauzeze pierderea datelor este recomandabil, ca de altfel la instalarea oricărei actualizări, realizarea unei copii de siguranță a informațiilor de pe dispozitivul iOS. Puteți face un back-up pe iCloud sau pe un calculator, cu ajutorul iTunes. Sau de ce nu amândouă.

iOS 10.2.1 este compatibil cu următoarele dispozitive: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″, și generația a 6-a de iPod touch.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele